Tandinfo levererar

Tandinfo levererar

Tandinfo levererar och är nu tillbaka efter sommaruppehåll. Vi har haft det skönt under semestern genom att bara ta det lugnt och svara på de frågor som inkommit under sommaren.

I våras påbörjade vi arbetet med att förnya sidan genom lansering av den nya designen. Vi påbörjade även ett litet samarbete med Straumann och kommer att presentera nya partners i höst. Tandinfo försöker hela tiden att hålla en hög kvalité på den information som vi tillhandahåller och det kommer även vara vårt motto när vi börjar samarbeta med andra inom tandvården.

Samarbetspartners

Vi vill att våra samarbetspartners är företag eller personer som själva håller en hög standard och som vi vet kommer gynna våra läsare på ett positivt sätt. Tandinfo vill att hemsidan ska vara tillförlitlig och en sida man kan rekommendera sin vän/släkting utan att blinka.

Fråga tandläkaren

De frågor som inkommer från er läsare är väldigt viktiga för oss och ger oss även en fingervisning om vad ni vill att vi skriver om på sidan. Inga frågor är för dumma. Vi tar alla frågor lika seriöst och försöker verkligen besvara dem så noggrant vi bara kan. Ni får även kontakta oss om ni har annan feedback eller förbättringsförslag. Vi tar gärna emot era förslag som i många fall har varit fantastiska.

Utveckling

Självklart slutar vi inte utveckla själva hemsidan utan arbetet pågår kontinuerligt vilket  är viktigt. Tandinfo har en hel del som vi jobbar vidare med. Vi ser att antalet besökare ökar kontinuerligt och detta tycker vi är väldigt glädjande. Vi har ett antal projekt på gång men vill inte gå närmare in på det här utan det ni får helt enkelt följa oss under hösten för att få reda på vad det kan vara. Vi kommer självklart ge er några ledtrådar på vägen.

Slutord från oss på Tandinfo

Vi vill självklart tacka våra nya och återkommande läsare för att ni ger oss ert förtroendet här på Tandinfo.

Med vänliga hälsningar, Tandinfo teamet.

Tandinfo levererar

Share:

Kommentera