Tandinfo och sommaruppehåll, Optimera tandinfo

Vad händer på Tandinfo i sommar, Optimera Tandinfo

Vi har lagt ner en massa kraft och energi på att försöka optimera Tandinfo. Det har varit en del tekniska komponenter som prioriterats. Vi har därför inte publicerat lika mycket på hemsidan den senaste tiden.

Det har varit en spännande vår där vi har pratat med olika företag som tycker att vårt koncept är unikt och väldigt bra initiativ. I höst hoppas vi kunna presentera nya samarbetspartners för er och ta nästa steget i utvecklingen av hemsidan

Fråga tandläkaren

Vi kommer fortsätta att svara på era frågor så gott vi kan men det kan dock ta lite längre tid än 48h under juli och början på augusti på grund av semester.

Frågorna väller in

Det har kommit in en massa frågor under våren. Det går självklart att alltid hitta svar på sina frågor genom att använda sig av sök verktyget eller kolla igenom de vanligaste frågorna. Söker ni mer detaljerad information kan ni läsa våra texter som försöker beskriva behandlingar och komplikationer på ett väldigt enkelt sätt.

Ny sidor som tillkommer på tandinfo

I höst kommer vi lansera en ny sida på tandinfo. denna sida kommer ta upp frågor om tandköttsproblem. Detta är något vi har fått lite mail om och vi känner att det är dags att komplettera vår information på hemsidan.

Vi tar självklart emot fler tips och råd om det är något ni tycker vi saknar. Det viktiga för oss är att ni våra läsare trivs på hemsidan och lätt hittar de ni är ute efter.

Optimera Tandinfo

Vi vill passa på att tacka våra trogna läsare här på Tandinfo. Vi ser även att många nya läsare hittar till oss och hur ryktet sprider sig. Detta är vi väldigt tacksamma över. Till hösten hoppas vi komma över 10 000 unika besökare.  Vi är nämligen nära detta mål.

Vi är otroligt stolta över ert förtroende för oss och hoppas vi kan behålla detta lång tid framöver.

Share:

Kommentera